Fromagerie biologique de Vielsalm

De "Fromagerie biologique de Vielsalm"

De Fromagerie biologique de Vielsalm produceert in het hart van de Belgische Ardennen heerlijke harde biokazen: 1815 Waterloo, Waterloo, Vieux Liège, Ardenner, Campagnard…  Onze filosofie? Traditionele methodes, biologische producten en kwaliteit, maar wél een moderne aanpak van de productie. Het resultaat is een waaier van eenvoudige maar gezonde producten die aangenaam verrassen met hun smaken… Biokazen, gecreëerd en gefabriceerd volgens dezelfde zin voor kwaliteit die onze grootouders bezielde!

De Fromagerie biologique de Vielsalm, dat is ook het verhaal van de familie Loicq, een welluidende naam in de kaassector in België en zelfs in Europa. In 1989 nam Roger Loicq de oude melkerij van Vielsalm over om ze uit te bouwen tot wat ze vandaag is. Samen met zijn zoon Didier behoort Roger Loicq tot de pioniers van de biologisch geïnspireerde kaasmakers in België, in wat voortaan de Fromagerie biologique de Vielsalm heet.  
Intussen zijn Thibault en Amaury Loicq, de kinderen van Didier, op hun beurt in het avontuur gestapt. Zij hebben weer nieuwe ideeën die perfect passen bij het DNA van hun vader en hun grootvader: de familiale aanpak van het management, ondernemerszin, maar ook de drang naar innovatie, creativiteit en kwaliteit: een passie die integraal wordt overgedragen van de ene op de volgende generatie!  

Rue du Vivier 63
B-6690 RENCHEUX (VIELSALM)

M. Didier Loicq

Tél. :+32 (0)80 21 67 71

Avenue de la Salm, 50
6690 VIELSALM

+32 (0)80 21 50 52

En continuant à utiliser le site, vous acceptez l’utilisation des cookies. Plus d’informations

Les paramètres des cookies sur ce site sont définis sur « accepter les cookies » pour vous offrir la meilleure expérience de navigation possible. Si vous continuez à utiliser ce site sans changer vos paramètres de cookies ou si vous cliquez sur "Accepter" ci-dessous, vous consentez à cela.

Fermer